O nas
iAgent je zavarovalno zastopniška agencija, ki deluje na SLO trgu. iAgent želi postati popolnoma digitalizirana zavarovalno zastopniška družba. Zaradi slednjega smo razvili digitalno aplikacijo »APP» za sklepanje zavarovalnih produktov iz »kavča«.

Vizija iAgenta

Vizija je vso ponudbo zavarovalnih produktov poenostaviti in digitalizirati ter jo tako približati končnemu kupcu. Za enkrat nam je uspelo »samo« z dvema partnerjema, Triglav zdravje in Arag.

preveri naše produkte

Cilj iAgenta

Cilj iAgent-a je, da bo vsak, ki sklepa zavarovalen produkt le-tega sklepal preko aplikacije iAgent-Moj Osebni Zavarovalni Asistent. Cilj je imeti pri roki vso korespondenco sklenjenih produktov, kot plačil  ter nakazanih zavarovalnin in ali odškodnin …

/INFo


Komu je namenjen App?

APP namenjen končnemu uporabniku/kupcu/stranki, ki mu je pomemben čas in želi hitro in brez  posrednika skleniti zavarovanje, povsod, kjer ima dostop do medmrežja.

Kako deluje App in kako bom z njim znal upravljati?

App deluje povsem digitalno in je pripravljen tako, da ne morete »zagrešiti« napake, pomeni, App je  pripravljen prijazno uporabniku. App ponuja, razlago produktov, ki so opremljeni z animacijo vsebine ( vidite animirani film ) in  glasovnim pojasnilom vsebine ( slišite vsebino produkta ). V animaciji je predstavljena premija/cena  za posamezen produkt.  Tako se boste brez stresa ali »privijanja« zastopnika odločili, kaj potrebuje ter kaj je za vas najbolj  sprejemljivo tako po vsebini kritja, kot tudi po višini plačila. Prav tako boste prihranili veliko časa, ni  dogovarjanja in prilagajanja za obisk zastopnika. Vi najbolje veste, koliko ste pripravljena plačati ter kakšen, če kakšen, kompromis med ceno in  kritjem boste sprejeli.